Oportunitate de carieră în asigurări


Dacă ești în căutarea unei oportunități de a învăța, de a câștiga bani și de a dezvolta o carieră în vânzări, atunci această oportunitate este pentru tine!

Te invităm în echipa noastră pentru a desfășura o activitate în domeniul brokerajului în asigurări, creditelor bancare, pensiilor private, vânzarea de pachete turistice.

Programul este flexibil, part-time, adaptabil la orice program de lucru. Există posibilitatea de a câștiga venituri suplimentare semnificative. Acces la cursuri de  formare și instruire continuă pentru a te ajuta să dezvolți abilitățile și să-ți maximizezi potențialul de vânzare. Oportunități de avansare în cadrul companiei pentru cei care sunt dornici să-și construiască propria afacere în asigurări MLM. Acces la o gamă largă de produse și servicii de asigurare, o platformă online, pentru a-ți putea dezvolta portofoliul de clienți. Nu este nevoie de experiență anterioară în domeniul asigurărilor, deoarece îți vom oferi tot suportul și îndrumarea de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta abilitățile. Te putem înscrie la cursurile online, pentru a obține acreditarea necesară pentru a putea profesa în domeniul brokerajului în asigurări.

Tot ce ai nevoie este să deții o diplomă de bacalaureat, să fii o persoană motivată, dornică să învețe și să obțină succes.

Acesta nu este un anunț de angajare, nu este un loc de muncă cu program și salariu fix, este o oportunitate de a obține venituri suplimentare și a-ți construi propria afacere de succes, fără șefi și fără un program fix de lucru.

Dacă vrei să-ți schimbi viața și să fii parte dintr-o echipă care nu se teme să iasă din zona de confort, atunci te așteptăm să te alături nouă. Completează formularul de înscriere sau trimite-ne datele tale pe adresa de email asigcomp@gmail.com și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta mai multe detalii despre această oportunitate.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Call Now Button
×

 

Salut!

Scrie-ne pe WhatsApp de ce ai nevoi.

×